dimarts, 20 d’octubre del 2015

El masclisme del dia a dia II

A l'entrada anterior comentava el masclisme que trobem a la nostre televisió. Però no és només als anuncis de la tele que hi ha masclisme qüotidià amagat.
En general, totes les grans marques de roba i agències de moda que coneixem, també s'afegeixen al carro del masclisme qüotidià! La imatge de la dona "ideal" que moltes d'aquestes empreses defensen és sovint una imatge irreal, de cames llargues i primes i cintura diminuta.
Aquesta imatge del cos de la dona ha portat a milions de nenes, noies i dones arreu del món a caure al pou de l'odi envers elles mateixes. Constantment estem bombardejades per fotografies de cossos de models que han sigut retocats mil i una vegades a través del "photoshop" i que són inassol·libles per a les dones reals.  Malalties com l'anorèxia o la bulímia s'han desencadenat per culpa d'aquesta imatge a la qual estem tant acostumades i que ens fa imaginar-nos un cos ideal de dona que no només és fals, sinó impossible d'assolir! Cada dona és un món i cada cos té una constitució diferent! I per altra banda, en quin món més aborrit viuríem si totes les dones tinguéssim el mateix cos! Què passa amb la diversitat? Que no és un dels tresors més preuats del món? I tant que si!

TOTES SOM DIFERENTS, TOTES SOM PERFECTES!

via: http://weloversize.com/queridodiario/mujeres-reales/

Aquí teniu un exemple de com pot arribar a canviar el cos d'una model a través del photoshop:
https://www.youtube.com/watch?v=17j5QzF3kqE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada